Siguranta casei si a familiei mele

Sticla securizata si inchidere antiefractie

CERE OFERTA

Sticla securizata si inchidere antiefractie

 Din ce in ce mai des avem cereri din partea clientilor nostrii pentru a solutiona problema intaririlor prin efractie. Noi venim in intampinarea lor cu o oferta de sticla antiefractie,feronerie antiefractie dar si manere secustik concepute special pentru a crea dificila deschiderea usilor si a ferestrelor din afara.

Toate componentele cu proprietati aniefractie sunt din otel masiv, printre acestea enumerandu-se si bolturile de inchidere octagonala cu cap in forma de ciuperca si placutele de inchidere de siguranta.

Folia antiefractie va ofera protectie antivandalism, antizgarieturi, impotriva lipirii afiselor si a patrunderii prin efractie.

Rolul ei este de a mentine toate fragmentele de geam rezultate ca urmare a incercarii spargerii,iar intruziunea devine dificila.

Atat folia antiefractie, inchiderile antiefractie cat si manerul antiefractie sunt cea mai eficieneta dar si avantajoasa solutie pentru a creste rezistenta geamurilor protejandu-ne impotriva intrarilor prin efractie,dar si a accidentelor.

Video Demonstrativ

Filmuletul de mai jos demonstreaza vulnerabilitatea ferestrelor si usilor din profil PVC. Prin instalarea sistemelor avansate de securizare propuse de firma noastra, siguranta casei si a familiei Dvs. sunt garantate.

Call Now Button