10 Beneficii ale ferestrelor termopan

10 Beneficii ale ferestrelor termopan

dereparatiitermopanebucuresti

11/10/2021

10 Beneficii ale ferestrelor termopan

eficienta ferestre termopan

Introducere

În acest articol vom parcurge împreună 10 beneficii ale ferestrelor termopan pentru casa, apartamentul sau spațiul tău de birou.

Așa cum sugerează și numele, ferestrele termopan sunt realizate din două straturi de sticlă ce ofera o buna eficienta energetica. Cele două geamuri sunt separate de un spațiu care poate fi umplut cu un gaz inert sau poate fi lăsat ca un vid. Deși ferestrele termopan au fost dezvoltate în principal pentru a asigura o mai bună izolare a caselor, acestea au mult mai multe beneficii de oferit. Astăzi vom analiza diferitele beneficii pe care le oferă ferestrele termopan și de ce ușile și ferestrele dvs. ar trebui să fie cu geamuri duble.

Citeste mai multe informatii despre geamuri termopan si reparatii termopan.

1.Izolație mai bună

Așa cum am spus mai devreme, ferestrele termopan au fost dezvoltate pentru a oferi o izolație mai bună decât geamurile tradiționale. Ferestrele cu geamuri termopan sau duble oferă o barieră mai bună și, prin urmare, reduc cantitatea de transfer de căldură din casa dvs. către aerul rece din exterior. În acest fel, casa dvs. este mai bine pregatita pentru a reține căldura obținută de la soare în timpul zilei. În timpul lunilor fierbinți de vară, ferestrele păstrează căldura extremă în exterior. Izolația mai bună oferită de ferestrele cu geamuri termopan vă asigură că acum vă puteți bucura de ierni mai calde și veri mai răcoroase.

2. Reducerea zgomotului

Ați locuit vreodată într-o casă în care ferestrele păreau să lase să intre și cel mai mic zgomot? Ei bine, cu geamurile termopan nu va trebui să vă faceți griji în privința zgomotului. Acestea oferă o mai bună izolare fonica în comparație cu geamurile simple. Acestea sunt excelente mai ales dacă locuiți într-un cartier zgomotos sau în apropierea unui aeroport. Cu ajutorul ferestrelor termopan, casa dumneavoastră oferă un mediu liniștit și pașnic, departe de lumea zgomotoasă și aglomerată de afară. În același mod, ferestrele păstrează în interior orice zgomot care vine dinspre casă. Astfel, conversațiile dumneavoastră rămân în interiorul casei. De asemenea, puteți să puneți confortabil muzica și să vă bucurați fără să vă deranjați vecinii.

3. Securitate sporită

Ferestrele cu geamuri termopan sunt mult mai greu de spart în comparație cu cele cu un singur geam. De asemenea, este foarte dificil să le forțați să se deschidă din exterior. Acest lucru face ca hoților să le fie mai greu să intre în casa dvs. Puteți, de asemenea, să creșteți nivelul de securitate alegând sticlă laminată sau întărită. Instalarea acestor ferestre vă permite să stați liniștit, știind că nimeni nu poate intra cu ușurință în casa dvs.

4.Facturi de energie reduse

Ferestrele termopan permit casei dvs. să rețină cea mai mare parte a căldurii pe care o obține de la soare în timpul zilei. Izolația sporită înseamnă, de asemenea, că trebuie să porniți căldura mult mai rar în timpul lunilor de iarnă. În timpul lunilor fierbinți de vară, casa mai răcoroasă înseamnă că nu trebuie să folosiți foarte des aparatul de aer condiționat. Acest lucru se traduce printr-un consum de energie și facturi mult mai mici.

5.Creșterea valorii proprietății

După cum puteți vedea, instalarea de ferestrele termopan vă face casa mai bună și mai confortabilă pentru a trăi în ea. Acest lucru face casa mai atractivă pentru potențialii cumpărători în comparație cu o casă cu geamuri simple. Dacă veți constata că trebuie să vă vindeți vreodată casa, atunci puteți fi siguri că veți obține o ofertă mai bună decât ați fi obținut cu geamuri simple

6. Reducerea daunelor interioare

După cum probabil ați observat, bunurile dumneavoastră, în special cele aflate în apropierea ferestrelor și ușilor, sunt afectate de lumina soarelui. Razele UV din lumina soarelui provoacă încet-încet deteriorarea mobilierului, a decorului și chiar a covoarelor dvs. Ferestrele termopan asigură reducerea cantității de radiații UV care pătrund în casă. Izolația oferită de geamurile termopan asigură că decorul interior și mobilierul dvs. nu se vor deteriora la fel de mult din cauza fluctuațiilor mari de temperatură. Puteți crește nivelul de protecție împotriva razelor UV prin adăugarea unei folii UV pentru ferestre.

7. Este prietenoasă cu mediul înconjurător

În ultimul secol, planeta a cunoscut o creștere și o dezvoltare incredibilă. Această dezvoltare a fost alimentată în mare parte de combustibilii fosili, iar efectul lor asupra mediului a fost profund. Este foarte important să găsim modalități de a reduce impactul nostru asupra mediului. Geamurile duble reduc consumul de energie și, prin urmare, sunt mult mai bune pentru mediu.

8. Puțină condensare

Vă uitați uneori la fereastra dvs. și vedeți picături de apă? Aceste picături apar deoarece ferestrele sunt mai reci decât aerul din interiorul casei. Acest lucru face ca umezeala de pe geamurile ferestrei să se condenseze. Temperatura geamului interior al ferestrei este mai apropiată de temperatura aerului din interiorul casei, evitând astfel condensarea. Deși poate să nu pară atât de grav, condensul are consecințe de anvergură. Picăturile de apă pot duce la apariția mucegaiului, a mucegaiului care poate cauza probleme de sănătate. De asemenea, umiditatea poate provoca putrezirea ramei de lemn a ferestrelor. Nivelurile reduse de condensare ajută la evitarea întreținerii și reparațiilor costisitoare cauzate de daunele provocate de apă.

9. Întreținere ușoară

Mulți oameni presupun că ferestrele termopan duc la dificultăți în ceea ce privește curățarea și întreținerea ferestrelor. Cu toate acestea, aceasta este doar o concepție greșită. Asigurați-vă că curățați ferestrele în mod regulat, deoarece acumularea de praf poate cauza decolorarea. Ștergeți condensul pentru a evita putrezirea ramei ferestrelor și evitați mijloacele abrazive de curățare. Faceți acest lucru și puteți fi siguri că ferestrele cu geamuri  termopan vă vor servi pentru o perioadă lungă de timp. În prezent, producătorii își echipează produsele cu tehnologia easy clean, care nu numai că facilitează curățarea, dar descompune și murdăria. În acest fel, puteți fi întotdeauna mândru de ferestrele dvs. curate și strălucitoare.

10. Estetică

Ferestrele termopan au o modalitate excelentă de a crește atractivitatea casei tale. Astăzi, toate profilurile arhitecturale pot fi echipate cu geamuri duble fără a compromite aspectul original al casei. Angajând serviciile unui antreprenor experimentat și calificat pentru a vă instala geamurile duble, puteți fi sigur că veți avea un aspect deosebit.

Concluzie

După cum puteți vedea, beneficiile ferestrelor termopan sunt imense. Nu numai că locuința dvs. beneficiază de o izolare excelentă, ceea ce o face confortabilă pe tot parcursul anului, dar obțineți și o mai bună izolare fonică, securitate și reducerea daunelor cauzate de razele UV și de căldură. În același timp, puteți sta liniștit, știind că vă reduceți amprenta de carbon și, prin urmare, contribuiți la eforturile de conservare a mediului la nivel mondial. Deși poate fi un pic mai scump în comparație cu geamurile simple, se amortizează de la sine prin reducerea facturilor de energie și prin valoarea pe care o sporește casei dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru un servicii de reparatii termopane Bucuresti si Ilfov de înaltă calitate și cele mai bune prețuri.

About the Author

reparatiitermopanebucuresti

Articole asemănatoare

Maner deschidere oscilobatanta Aluminiu

Maner deschidere oscilobatanta Aluminiu. Cea mai comuna defectiune a manerului pentru deschidere oscilobatanta Aluminiu este uzura excesiva a cremalierei dintate sau a rotitei de transmisie care sunt produse din aluminiu dur si care fara o ungere periodica ajung sa se...

Balama tripla usa termopan Aluminiu

Balama tripla usa termopan Aluminiu. Usile termopan aluminiu sunt una din cele mai bune alegeri atunci cand se doreste modificarea sau crearea unui spatiu modern, functional si desigur si eficient termic. Toata rezistenta unei usi termopan de aluminiu, sta desigur in...

Reglaj fereastra termopan sau aluminiu

Reglaj fereastra termopan sau aluminiu. Fereastra nu se inchide etans si ai infiltratii de apa atunci cand ploua? Usa atinge atunci cand o inchizi sau agata cand este lasata pe spate? Se inchide, dar intra curent printre rama si deschidere? Ferestrele si usile din...

Reglaj usa termopan sau aluminiu

Reglaj usa termopan sau aluminiu. Fereastra nu se inchide etans si ai infiltratii de apa atunci cand ploua? Usa atinge atunci cand o inchizi sau agata cand este lasata pe spate? Se inchide, dar intra curent printre rama si deschidere? Ferestrele si usile din termopan...

Broasca multipunct 5 puncte

Broasca multipunct 5 puncte. Sistemul de feronerie ce insumeaza broasca termopan multipunct termopan joaca doua roluri foarte importante in integritatea usii termopan si anume: asigura izolarea termica, broasca termopan multipunct inchide in cinci locuri diferite in...

Aboneaza-te la Newsletter-ul nostru

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Call Now Button