Reparatie inlocuire maner fereastra termopan

Reparatie inlocuire maner fereastra termopanCremonul ferestrei PVC se defecteaza cel mai des datorita fortei cu care se actioneaza asupra manerului, uzurii feroneriei sau bruscare manerului. Manerul termopan pentru ferestre pvc este primul accesoriu prin care un utilizator intra in contact cu fereastra, prin el se transmite comandarea inchiderii si deschiderii ferestrelor termopan si de aici si sarcina marita pe care aceasta piesa o are. Piesa denumita si cremon termopan nu doar maner termopan, datorita rolului pe care o are, este supusa unui grad de defectiune mai crescut si implicit are parte si de defectiuni mai frecvente. Principala defectiune consta in spargerea bazei de prindere care este din plastic. Acesta spargere a bazei manerului termopan survine manipularii ingreunate datorita defectelor de feronerie, a griparii sau pur si simplu datorita unei utilizari incorecte.

Reparatie inlocuire maner fereastra termopan

Manerul geamului termopan poate fi schimbat relativ usor si la costuri rezonabile. Manerele termopan se pot folosi atat la ferestrele termopan cu deschidere simpla, clasica cat si pentru deschiderile oscilobatante. Daca fereastra prezinta urme de manipulare greoaie la inchiderea manerului termopan atunci puteti citi informatii suplimentare despre serviciile de inlocuire a feroneriei oscilobatante sau a feroneriei batante pentru termopan. O alta varianta de maner termopan este manerul termopan cu cheie ce poate fi folosit pentru blocare in pozitie inchisa sau oscilobatanta a oricarei ferestre termopan pvc. Este foarte folositor pentru limitarea accesului copiilor la deschiderea accidentala a ferestrelor.

Inlocuire maner fereastra termopan

Reparatia manerului termopan se face doar prin inlocuirea acestuia. Aceasta se efectueaza prin degajarea mastii de plastic ce acopera suruburile de fixare, desurubarea si desprinderea manerului termopan vechi si inlocuirea acestuia cu unul nou. Daca aveti tamplarie termopan din aluminiu, manerul termopan din pvc nu se va potrivi, nefiind compatibil, manerele termopan din aluminiu fiind diferite existand maner termopan aluminiu pentru deschidere simpla si maner termopan aluminiu pentru deschidere oscilobatanta.

 

Call Now Button